Poke opowiadania /opisy snów /rozważania autorki na temat życia i świata
![]() |
![]() |
Tutaj znajdziecie informacje o każdym nowym, zamieszczonym na forum wątku. ^-^ |
Moje przeokropne lenistwo na pewno dałoby rade pokonać większą ilością komentarzy z waszej strony...moi kochani czytelnicy. ^u^ |
1. Snilo mi sie ze Tosia(pies ktorego kiedys mialam) mieszkala znowu razem z nami w domu, od mometu gdy...nasza mama przyznala sie, iz przez caly ten czas trzymala ja pod bluzka. O_o
2. Razem z moim tatom i dwiema kuzynkami: Marta i Weronika wyruszylismy na jakas wycieczke. Gdy napotkalismy na swej drodze sklep, tata postanowil kupic nam czekoladowe ciasteczka z nadzieniem o smaku...nie pamietam jakim. xD Zatrzymalismy sie wiec[wszyscy(poza Marta na rowerze) szlismy na piechote]. Stwierdzilam ze najlepiej bedzie gdy ja je podziele poniewaz zrobie to sprawiedliwie. Odeszlam z nimi gdzies na bok...i, niestety...podaczas tego calego dzielenia przez przypadek sama skonsumowalam jakies 3/4 z nich... XDDD Dobre byly. *o*
Przepraszam za brak polskich liter, ale zepsul mi sie "alt", a klawiatury ekranowej nie chce mi sie uzywac. :\